Village Green Refurbishment

Aviemore’s Village Green is a project that we have been involved with in conjunction with the Aviemore & Vicinity Community Council.  

Stage 1 of the project was completed in late 2020 and included the additional of a covered bandstand and the repositioning of the  Olympic statue.  

Stage 2 of the project was finished in April 2021 with new stone benching built from recycled material from the nearby Laurel Bank site which had been demolished recently.

After a tidy up of the grounds and gardens, it’s now a much more usable space,  and we look forward to the green and bandstand being more widely used by the community.

If you are interested in using the Village Green for an event, please contact the Community Council who manage the use.  They can be contacted via their Facebook  page or visit their website.